Øresnudebiller

 Har man fået Øresnudebiller i sine Oliventræer, kendes deres angreb ved de der billet klip i bladene, det ligner ikke andet. Sikkert det er de biller som laver dette. Der findes kun en metode til at udrydde dem. Anvend nematoder.

Nematoder.

Nematoder mod Øresnudebiller

Nematoderne er en speciel art, der også anvendes af erhvervsgartnere mod larverne af Øresnudebillen.Private kan nu osse købes disse nematoder og de viker ret godt men overhold venligst behandlingsfristen. Nematoderne er meget effektive og sikrer, at dine Oliventræer ikke går ud som følge af gnav på rødderne.


NB! der kan kun bestilles nematoder i perioderne:
1.maj - 10. juni samt 10. august - 30. september, da midlet kun virker i denne periode.

Bestilles på: www.nyttedyr.dk

I den periode hvor der ikke kan bestille nematoder kan der bruges et andet godt råd som fanger eller holder biller væk fra Oliventræets blade.

Påsat gaffa tape på stammen 5 cm fra jordoverfladen og midt på stammen, husk at klistersiden skal vende udaf. God og effektiv måde at holde biller væk.Fluefanger tape, der der ruller man trækker ud med klister, til at fange fluer med. De kan anvendes ved at sno dem rundt om stammen, de fanger hurtigt de biller som forsøger at angribe vores blade. Det sker kun når det er mørkt. Præv at gå ud med en lommelygte og led efter de biller, en ret flot bille men gør meget skade.

 Kilde.bioplant

Seneste kommentarer

16.08 | 07:57

Du må ind på min fb side: Oliventræer i haven. . Det står der helt sikkert og der er ikke 2 vintre der er ens. Men nej de skal kun bedækkes om roden

16.08 | 05:07

Synes ikke jeg kan læse på din hjemmeside om de skal dækkes til hvis de står i jorden. Men undskyld jeg spurgte.. God dag til dig

16.08 | 03:16

Alle de der svar finder du på min hjemmeside, læs nu på den.

15.08 | 21:00

Gøder du dem som står i jorden? Og skal kronen vintergækker eller stå frit?

Del siden