Siltac SF

Midlet har stor udbredelse i bl.a. Holland, hvor det har vist sig at have en rigtig god virkning over for lus, hvide fluer, spindemider, trips, samt på andre skadevoldere på Oliventræer. Husk at sprøjte på tørre planter.

Der er også negativ effekt på nyttedyr, men ikke efter behandling, så det er vigtigt at koordinere behandling i forhold til evt. udsætning af nyttedyr.

Allerede nu kan det i væksthuse/planteskolekulturer være et rigtig godt alternativ til de traditionelle insekticider. En stor fordel ved dette middel er, at skadedyrene ikke opbygger resistens, da virkemåden er baseret på en fysisk mekanisme.

Siltac SF består af en unik kombination af silikone polymere forbindelser, der danner en tredimensionel polymer gitterstruktur - en slags "net/film" over skadedyrene, så de ikke kan bevæge sig. De ramte skadedyr immobiliseres og dør inden for ca. 90 sekunder. Midlet skal derfor i kontakt med skadedyret, for at der sker en virkning. Æg kan ikke bekæmpes.

Midlet har ingen behandlingsfrist. Fugtigheden på planterne bevirker, at midlet går i opløsning og forsvinder.

Private kan ikke købe dette middel, man skal have cvr før et køb godkendes.

Forhandler: www.bioplant.dk 

Seneste kommentarer

16.08 | 07:57

Du må ind på min fb side: Oliventræer i haven. . Det står der helt sikkert og der er ikke 2 vintre der er ens. Men nej de skal kun bedækkes om roden

16.08 | 05:07

Synes ikke jeg kan læse på din hjemmeside om de skal dækkes til hvis de står i jorden. Men undskyld jeg spurgte.. God dag til dig

16.08 | 03:16

Alle de der svar finder du på min hjemmeside, læs nu på den.

15.08 | 21:00

Gøder du dem som står i jorden? Og skal kronen vintergækker eller stå frit?

Del siden