Peacock disease

 Peacock disease.

Olivenbladpletsyge.

Symptomerne opstår typisk i det tidlige forår. Vådt vejr er nødvendigt for, at svampen kan inficere bladene. Peacock disease er ret nemt at spotte, da du vil se små gule, lysegrønne og sorte pletter på bladets øverste overflade. De ligner lidt pletterne på påfuglens vinger –deraf navnet Peacock disease. Pletterne på oliventræets blade er faktisk en læsion produceret af svampen. Svampen kan også forårsage skade på bladets ’nerve’ og resultere i en delvis sort midterstribe på bagsiden af bladet. Bladet dør, og Peacock disease medfører derfor ofte et betydeligt løvfald.Alvorlige angreb af peacock disease er ikke kun grimme, men kan medføre så meget løvfald, at det kan føre til kvistdød. Uden blade kan oliventræet ikke overleve. Blade med påfuglepletter i forskellige stadier. På bagsiden af bladet, kan svampen forårsage skade på bladnerven. Når bladene falder af træet skal de fjernes og destrueres.

Anvend Rosenbladgødning fra Grogreen, den er effektiv og alle som har den sygdom bruget dette middel med god effekt efter nogle få uger. Alle medlemmer i min Facebook gruppe; Oliventræer i Haven, ved at det er det middel der hjælper, læs selv deres kommentar når du bliver medlem.

Rosenbladgødning er løsningen og kun den fra www.grogreen.dk  . De har selv kørt forsøg på roser, rosenstråleplet er samme type sygdom som vi døjer med i vores Oliventræer så derfor dette virker.

Kommentarer

Futter

02.04.2022 05:35

Din klaphat, hvor dum kan man være

kroos

01.04.2022 23:24

Hej,

Er du interesseret i et lån, hvis ja, kontakt lidya finansieringsselskab, du skal vende tilbage til os for øjeblikkelig behandling af lånet gennem nedenstående detaljer:

Kontakt os venligst

Seneste kommentarer

16.08 | 07:57

Du må ind på min fb side: Oliventræer i haven. . Det står der helt sikkert og der er ikke 2 vintre der er ens. Men nej de skal kun bedækkes om roden

16.08 | 05:07

Synes ikke jeg kan læse på din hjemmeside om de skal dækkes til hvis de står i jorden. Men undskyld jeg spurgte.. God dag til dig

16.08 | 03:16

Alle de der svar finder du på min hjemmeside, læs nu på den.

15.08 | 21:00

Gøder du dem som står i jorden? Og skal kronen vintergækker eller stå frit?

Del siden