Bladgødning

 STOR NYHED

BLADGØDNING TIL VORES OLIVENTRÆER

Feed og Shine grøntsagsgødning.

Der sker hele tiden udvikling og jeg mange artikler og udvider min interesse inden for området, derfor vil nogle undre sig, jamen sidste år sagde du det osv.  

Der er nyheder indenfor gødninger og meget spændende på at i selv vil afprøve det. 

GroGreen Feed og Shine Grøntsager, er en specialudviklet bladgødning der er 100% organisk og 100% vegetabilsk med plantestyrkende ingredienser. 

Bladgødning  

Feed og Shine har en masse aminosyrer i produktet som kommer fra Grækenland og hvor man sprøjter Olivenlunde med rene aminosyrer, for at give bedre vækst og bedre høst. Denne bladgødning er den bedste og tilføres en gang om ugen. 

Der kan købes en færdig blandet til jer med små træer og dem med store træer eller mange træer, der vil jeg anbefale den koncentreret og hvor man selv blander det op.

Husk at den Rosenbladgødning som vi anvender til bekæmpelse af Peacock disease kun er en kvælstof gødning og giver ikke nok næring til vores Oliventræer. 

Gødningen forhandles af næsten alle planteskoler og på Grogreen webshop.

www.grogreen.dk se mere her om deres produkter og der ligger datablade på de omtalte gødninger.

Seneste kommentarer

16.08 | 07:57

Du må ind på min fb side: Oliventræer i haven. . Det står der helt sikkert og der er ikke 2 vintre der er ens. Men nej de skal kun bedækkes om roden

16.08 | 05:07

Synes ikke jeg kan læse på din hjemmeside om de skal dækkes til hvis de står i jorden. Men undskyld jeg spurgte.. God dag til dig

16.08 | 03:16

Alle de der svar finder du på min hjemmeside, læs nu på den.

15.08 | 21:00

Gøder du dem som står i jorden? Og skal kronen vintergækker eller stå frit?

Del siden